Om Klasse Möllberg

Om Klasse Möllberg

Klas ,Klasse, Möllberg är född och uppväxt mitt i ”Sveriges Lustgård” Katrineholm i Södermanland. Han har sedan 18 årsåldern arbetat med det han som liten drömde om, att få underhålla en publik vid olika tillfällen.

Vid sidan av underhållningen har Klasse haft och har ett stort intresse av Gymnastik och inte minst i Utförsåkning , där han hunnit med, som en av få svenskar, att ta Svensk-, Fransk- och Amerikansk- skidlärarexamen.

Han har jobbat som skidlärare i Mammoth Mountain, Californien och ett antal säsonger i Vail Colorado. Underhållningen har han hållt uppe , sommar och höst, med bl. a. middagsarrangemang, spelningar på pubar och nattklubbar, men inte minst genom div. TV-serier. : ”Trazan Apansson och Banarne” tillsammans med Lasse Åberg, Klasses Frukostklubb, Klasses Julkalender m.fl..

Genom åren har Klasse samlat på sig en exeptionell erfarenhet i att organisera middagar och samtidigt underhålla middagsgäster med en publikanpassad underhållning. Detta på såväl privata fester som stora och små företagsarrangemang .

Tack vare sin förmåga att styra arrangemanget, lyckas Klasse driva middagen i ett harmoniskt och dynamiskt tempo, där han väver in improviserad musikalisk underhållning och tal, mellan maträtterna för att åstadkomma bästa dynamik. Klasse är med andra ord, en av Sveriges mest erfarna ”Middagsdirigenter”.

Erfarenheten är grundad på ett klart och tydligt servicetänkande där kunden och gästen sätts i ett absolut centrum. Servicetänket har växt fram genom erfarenheter som, delägare i Fjäderholmarnas Krog under 8 år, skidlärare I USA i 4 år, där eleven ställer krav. Dessutom åratal av publikanpassad underhållning, i Sverige och utlandet. Klasses paroll är,: ”Varje gäst är viktigast”.

Den närmaste framtiden jobbar Klasse mest med Middags – och Mässarangemang, TV framträdanden och givetvis div. konserter med Electric Banana Band.